Survivor'da Acun Ilıcalı, Poyraz'ın suçunu açıkladı: Adamı polise gitmemesi için ikna ettik

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında gelmiş geçmiş en büyük cezayı alacağını söylediği Poyraz'ın bir Dominikli'nin evini soyduğunu açıkladı.

Survivor'da Acun Ilıcalı, Poyraz'ın suçunu açıkladı: Adamı polise gitmemesi için ikna ettik

Acun Ilıcalı, Survivor'ın bu akşam yayınlanan  bölümün tanıtım fragmanında "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek Poyraz'a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini açıklamıştı.

Yaşananlar karşısında akıl tutulması yaşadığını belirtip genç yarışmacıya dönen Acun Ilıcalı, Poyraz'ın dere kenarındaki kamptan çıkıp medeniyetin olduğu bölgelere gittiğini ifade etti.

"ADAM NORMAL ŞARTLARDA POLİSE GİDECEK"

Ilıcalı şunları söyledi: 

"Poyraz, bir Dominik vatandaşının evine çuvalla giriyor. Yanlış anlamayın adam Dominikli. Silahlı güvenliklerle de korunan bir ev. Adam evde yokmuş. Evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek, polis de Poyraz’ı alacak. Neyse müdahale ettik."

Acun Ilıcalı, adamı polise gitmemesi için ikna ettiklerini belirtti. 

 Evden temel gıda ihtiyaçları aldığını söyleyen Poyraz, zor bir dönemden geçtiği için böyle bir şey yaptığını ifade etti ve özür diledi. 

Bu yaşananların ardından Poyraz 15 ödülden yararlanmama cezası aldı. Ilıcalı, Poyraz’a dair yaptığı açıklamaya şöyle devam etti:

"Tek başınaysan 15 ödülden yararlanamayacaksın. Eğer itiraf eden varsa, 'Ben de oradaydım' diyen olursa Poyraz'ın cezasını indireceğim"

Bunun üzerine Ogeday, Yasin, Furkan, Yaman ve Batuhan "Ben de vardım" dedi. Poyraz ise onların eve girmediğini, yalnızca getirdiklerinden faydalandıklarını söyledi. Acun Ilıcalı bunun üzerine Poyraz'ın cezasını 10 ödülden men olarak belirledi. Diğer yarışmacılar ise 3 ödülden men cezası aldı. Aysu ise 4 ödülden faydalanamayacak.