Survivor'da büyük skandal! Merve konuştu, yorumcuların ağzı açıkta kaldı

Survivor'dan elenen Merve, canlı yayında nasıl elendiğini açıkladı. Önce "Strateji hatası yaptık" diyen Merve nasıl elendiğine dair yaptığı açıklamasının devamında ise yorumcuların ağzını açıkta bıraktı.

Survivor'da büyük skandal! Merve konuştu, yorumcuların ağzı açıkta kaldı

Survivor’da elenen Merve, Survivor Panorama’ya konuk oldu. Tüm merak edilenleri yanıtlayan Merve skandal açıklamalara da imza attı.

Merve’nin açıklamaları sonrasında yapılan yorumlar ise can alıcı oldu.

Survivor’dan nasıl elendiğini açıklayan Merve şu sözlere yanıt verdi. “Biz elenme gecesinin hemen öncesinde toplanıp konuştuk. Son dakikaya kadarda Steven’ı yazmaya karar vermiştik. Poyraz’ın SMS birincisi olacağını biliyorduk. Dora bizlere dedi ki, “Bizim ikinciyi ya da üçüncüyü bulup onu yazmamız lazım. Steven ve Ayşe’nin ikinci ya da üçüncü olacağını biliyoruz” dedi.

“Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmemeliydin”

Merve sözlerinin devamında “Benim riske girmemem gerektiğini biliyordum. Steven’ı yazacaktık. Steven’da “Poyraz ciddi bir şey var” dedi. Poyraz’la konuştu onlar. Steven’ı yazmacağımızı belirtti. Sonra beni yazmaya karar verdik” dedi. Bu sözler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen sunucular “ Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmemeliydin” dediler.

Tüm bu sözler karşısında bir çok kişiden ise, “Mavi takım seni elemiş, Poyraz seni oyuna getirmiş anla” gibi çok sayıda yorumlar yapıldı.