Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi!

Survivor'da beklenmeyen bir an yaşandı. Adaya veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı ismi söyledikten sonra yüm yarışmacılar yıkıldı. Gözyaşlarını tutamayanların yanı sıra yarışmacıların şaşkınlıkları yüzlerinden okundu. O ismin veda etmesini kimse beklemiyordu.

Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi!

Survivor All Star 17 Mayıs 2022 bölümünde büyük bir hüsran yaşandı. Kimsenin beklemediği hatta Evrim'in gideceğine yüzde yüz gözüyle bakılan adadan akla gelmeyecek o isim gitti. Acun Ilıcalı o ismi açıklar açıklamaz tüm yarışmacılar şaşırdı. Şaşkınlığını gizleyemen yarışmacıların hayal kırıklıkları yüzlerinden okundu. 

Peki, Survivor All Star 2022'de kim elendi, YArışmacıları bile hayal kırıklığına uğratan o isimi kim? Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve tv8 ekranlarında yayınlanan en çok izlenen ve rewytinglerin en tepesinde yer alan Survivor All Star'da hiç beklenmedik bir isim adaya veda etti. Acun Ilıcalı o ismi açıklar açıklamaz herkes şaşkın bir şekilde birbirine baktı. 

Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi! - Resim : 1

Herkes hatta Survivior Ekstra'daki yorumcular bir Adadan evrimin gitmesine kesin gözüyle bakarken oylamada tüm yarışmacılar ve izleyenler ters köşe olunca kimse ne olduğunu anlayamadı. Gönüllüler takımında potaya giren ve eleme potasından çıkamayan isim yarışmanın da en başarılı isimlerinden biri oldu. İşte Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ve Ada'ya veda eden o isim. 

Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi! - Resim : 2

Survivior'ın son bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Survivor All Star'da eleme konseyinin heyecanı yaianırken eleme potasından o isim çıkamadı. Yarışmanın favori ismi olarak görünen ismin açıklanmasının ardından herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Finale yaklaşırken Acun Ilıcalı'nın o ismi açıklamasının ardandan adaya veda eden isim gözyaşlarını tutamadı. 

Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi! - Resim : 3

Adaya veda etti

Herkes adadan evrimin gideceğini düşünürken Acun Ilıcalı elenen ismin Seda olduğunu açıkladı ve Survivor'daki tüm yarışmacılar o ismi duyar duymaz yıkıldı. Acun'un Seda demesiyle birlikte Survivor Seda'nın gözyaşlarını tutamaması da dikkatlerden kaçmadı. Seda'nın kardeşi de bu duruma çok üzüldü.

Survivor'da büyük hüsran! Ada yarışmacıları resmen yıkıldı! Acun öyle bir isim açıkladı ki duyanlar şok geçirdi! - Resim : 4