Survivor'da kavga! Sema ve Pınar birbirine girdi: Tekme ve yumrukla saldırdı

Survivor’da Sema ile Pınar birbirine girdi. Sema'nın "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın" sözleri sonrasında yaşanan gerilimden sonra Acun Ilıcalı acil durum konseyinde yarışmacıları topladı. Sema’nın gözünün altındaki morluk ise dikkat çekti.

Survivor'da kavga! Sema ve Pınar birbirine girdi: Tekme ve yumrukla saldırdı

Survivor’da Pınar ve Sema arasındaki gerilim devam ediyor. Daha önce yapılan Survivor’da Pınar’ın Sema’ya "lohusa kadın gibisin" demesi ortalığı karıştırmıştı. Yine ikili arasında gerilim yaşandı. Survivor All Star'da yarışan Sema, Pınar'a dönüp "Niye benden uzak durmuyorsun? İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın" dedi. Tartışma büyüyünce Pınar, "Uzak dur!" diye uyarıda bulundu. Sema ise hakaret işitmek istemediğini belirtti. Pınar’ın "Sana mı soracağım?" sözlerine sinirlenen Sema tekme attı. Diğer yarışmacıların büyüyen kavgayı güçlükle yatıştırdığı görüldü.

Survivor'da kavga! Sema ve Pınar birbirine girdi: Tekme ve yumrukla saldırdı - Resim : 1

ACİL DURUM KONSEYİ

Acun Ilıcalı yaşanan tatsız durum sonrası acil durum konseyinde yarışmacıları topladı. Nagihan konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Sema ve ekip toplanıp gülüşüyorlardı bu yılan muhabbetine ama adaya gelince bambaşka bir Sema çıktı bizim karşımıza." ifadelerini kullandı. Merve ise "Pınar'ın sarf ettiği sürekli kışkırtmaya dayalı kelimeler vardı." dedi. Avatar Atakan ise "Sema'nın yaptığını asla onaylamıyorum, katılmıyorum. Ama diğer taraftan da çok ağır bir tahrik var." açıklamasında bulundu.

Survivor'da kavga! Sema ve Pınar birbirine girdi: Tekme ve yumrukla saldırdı - Resim : 2

ACUN ILICALI ŞOK GEÇİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Pınar ve Sema oyunda yarışmadı. Ada konseyinde açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, şok geçirdiğini belirtti. Sema bunun üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Sema'nın diskalifiye edilip edilmeyeceği ve Survivor'da konuya ilişkin alınan karar şimdiden merak konusu oldu.

Survivor'da kavga! Sema ve Pınar birbirine girdi: Tekme ve yumrukla saldırdı - Resim : 3