Survivor'da şoke eden ayrılık! Kimse beklemiyordu

Survivor’a u hafta veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı talihsiz bir şekilde sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan yarışmacıyı açıkladı. İşte Survivor’da elenen isim…

Survivor'da şoke eden ayrılık! Kimse beklemiyordu

Survivor’da bu akşam (12 Mayıs 2020) yeni bir veda yaşandı. Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladı. Bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımından eleme adaylarının belirlendiği SMS sıralamasına bakılmadı. Bu sıralamaya bakılmadan bir eleme gerçekleşti.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış ve eleme adayı olarak da gönüllülerden yarışmacı Berkan belirlenmişti.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler kazandı. Konseye giden ünlülerin eleme adayı ise Mert olmuştu.

Survivor’da Ersin adaya veda etti

Bu hafta Survivor’da hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Sakatlığı nedeniyle bir müddet oyunlara çıkamayan Ersin Korkut'un yarışmaya devam edemeyeceği kararı alındı ve yarışmadan elendi.  Böylelikle bu hafta Survivor 2020’ye bu hafta veda eden isim Ersin Korkut oldu.

“Benim hikayem burada bitti”

Ersin Korkut veda açıklamasında, “"Üzüldüğüm nokta gerçekten şu bu saatten sonra ekibe yardımcı olamayacağım. Yılmaz Erdoğan şakayla karışık bana şampiyon olmadan gelme demişti. Çok özür diliyorum şampiyon olamadığımdan dolayı. Bazen Ersin’in içinden başka bir Ersin çıkmıştır gerçekten çok özür diliyorum. Ardahan kardeşimizin dediği gibi benim hikayem burada bitti. Burada sohbetimiz ne yazık ki sona ermiştir" ifadelerini kullandı.