TV'de yayınlanmayan görüntüler! Survivor yarışmacısını hiç böyle görmediniz

TV'ye yansımayan görüntülerde Gönüllülerin başarılı ismi Survivor Ayşe, normal hayatına olan özlemini anlatırken gözyaşlarına tutamadı. Survivor’un ne kadar zor olduğuna dair şoke eden açıklamalar geldi.

TV'de yayınlanmayan görüntüler! Survivor yarışmacısını hiç böyle görmediniz

Survivor ayşe sesi titreyerek ve ağlayarak “Survivor'ın zor yönünü görmeye başladım özgürlüğümün olmayışı burada gerçekten çok zorluyor beni. Son zamanlarda düşürmeye başladı. Bir adaptasyon sürecini geçtiğimi düşünüyordum daha çok kötü olmaya başladım. 

Odaklanamıyorum. Oyunlara çıkarken kafamda hep başka şeyler. O yüzden bir an önce kendimi toparlayıp eski böyle rüzgar gibi esen odaklanan Ayşe’yi görmek istiyorum.

Eminim beni sevenler destekleyenler de bunu görmek istiyordur. En kısa zamanda kendime geleceğim inşallah, söz veriyorum. Biraz kendime çeki düzen vermem gerektiğini farkındayım. Kendi kabuğuma çekilip biraz özeleştiri yapmam gerekiyor. 

Böyle sabır taşı çatladı derler yani artık o olmaya başladı. Kendi içimde durup dururken bile böyle düşünmeyeceğim şeyler pat gözümün önüne böyle sevdiğim mutlu oldum anlar geliyor.

Buradan bir an olsun çekip gidesim geliyor. Sonra diyorum ki tut kendini bir an pat güzel bir şey oluyor diyorum ki burada kalmaya devam et bak güzel şeyler oluyor.

Sonra bir kötü bir şey oluyor, hemen böyle güzel şeyleri getirip “Orada da bir hayatım var nasılsadiyorum" dedi.