Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı?

Bu yıl Survivor 2023 ünlüler takımı yaprak dökümünü yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sağlık sorunları ve ada şartları sebebiyle yarışmadan çekilen Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in ardından Yusuf Güney de adadan ayrılanlar kervanına katıldı. Güney'in ayrılığını konseyde açıklayan Ilıcalı, ""Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek'' sözlerini kullandı.

Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı?

Survivor 2023 sezonunda artık sadece güç oyunları yok. Bu oyunların yanı sıra akıl oyunları da bu yıl yarışmacıları terletiyor. Ancak ada koşullarının çetin olması bazı ünlü isimlerin yaprak dökümüne sebep oldu. 

BU KEZ ADAYA VEDA EDEN İSİM YUSUF GÜNEY OLDU

Survivor henüz yeni başlamışken korkunç bir kaza geçiren Yusuf Güney, ateşe odun atmak için tam kıracakken tekme attığı odun parçasının yüzüne çarpması yüzünden kaşı patlamış ve hemen müdahale edilmişti. 

Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı? - Resim : 1

Acun IIıcalı, 29 Ocak günü ada konseyinde yaptığı önemli açıklama da Yusuf Güney'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Ilıcalı, ''Kırmızı takım için bugün itibariyle bir kayıp daha yaşanıyor. Yusuf Güney Survivor'a devam edemeyecek. Bu sene tam anlamıyla bir direnç senesi oldu ve olacak. Şartlar çok zor olacak. Bu sene daha önce de dediğim gibi akıl oyunları ile yarışmacıların mental, psikolojik ve akıllarını kullandığı sezon. Yusuf Güney de sizinle vedalaşmak için yanınıza gelecek.'' ifadelerini kullandı.

Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı? - Resim : 2

SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GİTMEK İSTEDİ

Yarışma henüz yeni başlamışken, geçtiğimiz hafta Berdan Mardini, sağlık sorunları sebebiyle Survivor'a devam edemeyeceğini söyledi. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini'nin gitmek istediğini söyledi. 

Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı? - Resim : 3

ADA ŞARTLARINA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Oyuncu Seçkin Piriler de kendi isteğiyle yarışmadan ayrılan ünlü isimler arasına katılmıştı. Ada şartlarının zorluğuna dayanamayacağına karar veren Piriler, adadan ayrıldı.

Survivor'da yaprak dökümü! Yusuf Güney Survivor'dan ayrıldı mı? Hangi isim elendi? Survivor 2023'den kim ayrıldı? - Resim : 4