Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a bomba teklif! Poyraz için hayat sıfırdan başlıyor

Survivor'ı ikinci bitirerek yarışmadan eli boş dönen Poyraz için Acun Ilıcalı harekete geçti! Acun'dan Poyraz'a bomba bir teklif gittiği ve Poyraz'ın ise bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a bomba teklif! Poyraz için hayat sıfırdan başlıyor

Survivor’da dün akşam yapılan finalle İsmail’in şampiyonluğu ilan edilmişti. Poyraz ise 6 ay süren yarışmadan ikincilikle ayrılmak zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı’nın gözdesi haline gelen Poyraz için Acun harekete geçti. Ortaya atılan iddiaya göre Poyraz’ı sevilen dizide göreceğiz.

Survivor 6 ay süren heyecan dolu bölümleri ve nefes kesen anlarıyla en çok izlenen yarışma programını elinde tutarak, dün akşam yayınlanana son bölümüyle final yaptı.

Finalde ise Poyraz ve İsmail Balaban arasındaki sms oylaması gerçekleşti. Acun “Gerçekten zor bir durum. Benim için ikisi de şampiyon” diyerek iki yarışmacıyı da sevdiğini belli etmişti.

Ancak yarışmanın bir şampiyonu olacaktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sonuçlar açıklandı ve güreşçi olan İsmail Balaban Survivior 2021’in şampiyonu olarak tarihe geçti.

Poyraz ise şampiyonluk mücadelesinden ikinci olarak ayrıldı ve eli boş olarak döndü.

Acun Ilıcalı bu durumu kabullenemedi ve Poyraz için hayatının teklifi denilebilecek bir teklif ile Poyraz’ın tekrar karşısına çıktı.

Ortaya atılan iddialara göre Acun Ilıcalı Exxen platformunda yeniden hayata geçireceği efsanevi dizi Leyla ile Mecnun için Poyraz’a teklif götürdüğü, Poyraz’ın ise bu teklifi olumlu karşıladığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a bomba teklif! Poyraz için hayat sıfırdan başlıyor - Resim : 2

Ancak Acun Ilıcalı ya da Poyraz tarafından ortaya atılan bu iddia ile ilgili herhangi bir açıkmala yapılmadı.

Ancak eski Survivor şampiyonları ya da yarışmacıların zaman zaman bir çok ünlü dizide boy göstermesi ortaya atılan iddiayı güçlendirir nitelikte.