Survivor'ın yıldızı yerli Adriana Fatmagül Fakı bomba haberi duyurdu!

Katıldığı Survivor yarışmasında güzelliği ile yerli Adriana Lima ismi takılan Fatmagül Fakı bir süredir ekranlardan uzak duruyordu. Nedeni anlaşıldı.

Survivor'ın yıldızı yerli Adriana Fatmagül Fakı bomba haberi duyurdu!

Katıldığı Survivor 2013 ile birlikte ünlüler kervanına katılan Fatmagül Fakı, hamile olduğu haberini yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da yarışan ve Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle tanınan Fatmagül Fakı, birçok Survivor yarışmacısının aksine ekranlardan kaçıyordu, nedeni belli oldu. 

Güzelliği ile yerli Adriana Lima olarak ün yaptı

Haberler'in aktardığına göre 1990 Konya doğumlu olan Fatmagül Fakı, Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Kısa süre hosteslik yapan Fatmagül, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'un 2013 yılında ekranlara gelen sezonunda gönüllüler takımında mücadele etti. Fakı daha sonra Magazin D isimli programın sunuculuğunu yaptı.

Artık içimde tutamıyorum diyerek duyurdu

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Survivor Fatmagül, son paylaşımıyla hayranlarını sevindirdi. Sahilde eşi Kerem Lafçı ile poz veren Fakı hamile olduğunu şu sözlerle duyurdu: Artık içimde tutamıyorum. Heyecanımız çok büyük. Güzel enerjinizi ve dualarınızı bekliyorum. Minik kuşum seni sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin."