Ünlü oyuncunun kızı üçüncü bebeğini evinde doğurdu!

Ünlü oyuncu Susan Sarandon'ın 35 yaşındaki oyuncu kızı Eva Amurri, üçüncü bebeğini normal doğumla evinde dünyaya getirdi.

Ünlü oyuncunun kızı üçüncü bebeğini evinde doğurdu!

Ünlü oyuncu üçüncü bebeğini evinde, normal doğumla dünyaya getirdi.

Bu mutluluğuna da Mevlana'nın "Sevdiğiniz güzellik neyse, yaptığınız şey de o olsun. Diz çöküp secde etmenin yüzlerce yolu vardır" sözleriyle şükretti.

Ünlü oyuncu Susan Sarandon'ın İtalyan yönetmen Franco Amurri ile evliliğinden dünyaya gelen 35 yaşındaki kızı Eva Amurri, üçüncü bebeğine de kavuştu.

Futbolcu Kyle Martino ile evli olan Amurri, Matteo adını verdiği erkek bebeğini ailesiyle birlikte yaşadığı evinde dünyaya getirdi. Bebeğini doğurur doğurmaz çekilen fotoğraflarını da hem kişisel bloğunda hem de Instagram sayfasında paylaştı.

Amurri, Matteo'yu dünyaya getirip onu kollarına aldığı anda çekilen fotoğraflarını Mevlana'nın "“Sevdiğiniz güzellik neyse, yaptığınız şey de o olsun. Diz çöküp secde etmenin yüzlerce yolu vardır" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

Henüz 7 yaşındayken ilk sinema filmi Bob Roberts için kamera karşısına geçen Eva Amurri, daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı. Annesi Susan Sarandon ile birlikte Çılgın Kızlar filminde oynadı.

2004 yılında Saved adlı gençlik dizisi için kamera karşısına geçti Eva Amurri. 2007'de Brown Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Californication adlı dizide rol aldı.

Eva Amurri, 2011 yılında Kyle Martino ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Marlowe adında bir kızı ve Major adında bir oğlu oldu. Çift, üçüncü bebekleri Matteo'ya da kısa bir süre önce kavuştu. Eva Amurri, Susan Sarandon'ın kızı.