Suyun içinde gövdesini titretip at gibi kişnedi. Erkek timsahın yaptıkları ilk defa izleyenleri şaşırttı. Kimse daha önce böyle görmemişti

Suyun içinde gövdesini titretip, at kişnemesi gibi sesler çıkardı. Erkek bir timsahın görüntülerini pek çok şekilde görmüş olabilirsiniz ancak dişisini etkilemeye çalışırken ilk defa görüyor olabilirsiniz. Onu kimse daha önce böyle görmemişti.

Kayda alınan timsahın ilginç hareketleri dikkat çekti. Daha önce pek çok kişi bir timsahı bir şekilde görmemiş olabilir. Erkek bir timsah, suyun içinde dururken kafasını sudan çıkarıp etrafı seyretti ve bir anda at kişnemesi benzeri sesler çıkararak suyun içindeki bedenini titretti. Söylenene göre, bir timsahın bu hareketi yapmasının bir sebebi var. 

Suyun içinde gövdesini titretip at gibi kişnedi. Erkek timsahın yaptıkları ilk defa izleyenleri şaşırttı. Kimse daha önce böyle görmemişti - Resim : 1

ONU DAHA ÖNCE KİMSE BÖYLE GÖRMEMİŞTİ

Timsahın bu ilginç hareketi, ilk defa izleyenleri oldukça şaşırttı ancak bunun bir nedeni vardı. Erkek timsahlar genelde dişilerini etkilemek ve çiftleşmeye ikna etmek için bu şekilde hareket ederek dişilerine mesaj veriyorlar.