Suyun içinde jilet gibi keskin dişli balığı eliyle yakaladı. Özenle tutarak ona bir şey yaptırdı. Bu işte ondan daha iyisi yok

Suyun içine ellerini soktu, jilet gibi keskin dişli balığı yakaladı. Ardından özenle tutarak ona bir şey yaptırdığı şeyi görenler gözlerine inanamadı. Bu işte ondan daha iyisi yok. İzleyince siz de hak vereceksiniz.

Eldivenlerini giyen adam, suyun içine elini sokup jilet gibi keskin dişli balığı yakaladı. Ardından özenle tutarak ona bir şey yaptırdığı şeyi görenler gözlerine inanamadı. Bu işte ondan daha iyi olamazdı. 

PLASTİK KELEPÇELERİ KESTİRDİ

Adam, eline aldığı jilet dişli pirana balığına, suyun içine bırakılan telleri tutması için takılan plastik kelepçelerin uzun kalan kısımlarını dişleriyle kestirmek istedi. Balığı özenli bir şekilde tuttu, balık ise tereddüt etmeden teker teker plastik kelepçeleri saniyenin onda biri kadar sürede kesip attı. Bıçaktan bile daha keskin dişleriyle, bu işte ondan daha iyisi olmadığını kanıtladı.

VÜCUT AĞIRLIĞININ 35 KATI KADAR

Piranha dişleri, sivri ve tırtıklı kenarları nedeniyle sıklıkla jilet gibi keskin olarak tanımlanır. 2 kiloluk siyah piranha, inç kare başına 70 kilo, yani vücut ağırlığının 35 katı kadar bir ısırma kuvveti üretir. Isırma basınçları 20.000 psi'yi aşıyor.