Suyun kenarından geçerken yüzdüğünü görüp kayda aldı. Ancak ne olduğunu kimse bir türlü anlayamadı

İnternette paylaşılan bir video, herkesi çok şaşırttı. Su kenarından geçen biri tarafından çekilen videoda suda yüzen ve tanımlanamayan bir canlı görüldü. Gizemli yaratık herkesin dikkatini çekti.

Suyun kenarından geçerken yüzdüğünü görüp kayda aldı. Ancak ne olduğunu kimse bir türlü anlayamadı

Raine McKinney, Pawleys Adası'na giden güney geçidi köprüsünün yakınında, suda yüzen olağandışı bir balık gibi görünen bir şeyi gösteren bir video çekti. Video, Güney Karolina Doğal Kaynaklar Departmanına gönderildi, ancak çok az yanıt mevcuttu. Bir departman temsilcisi WCNC-TV'ye "Ofisimdeki insanlar çoğunlukla şaşkın, ancak biz uzman değiliz" dedi. Temsilci, bir kolluk görevlisinin hayvanın kalamar olabileceğini öne sürdüğünü, ancak emin olmadıklarını söyledi.

Suyun kenarından geçerken yüzdüğünü görüp kayda aldı. Ancak ne olduğunu kimse bir türlü anlayamadı - Resim : 1

KUZEYE GÖÇ EDİYORLAR

Atlantik kısa kalamarının Güney Carolina sularında yaşadığı bilinmektedir. Uzun yüzgeçli kalamar, Kuzey Karolina yakınlarındaki sularda sıklıkla bulunur. Video daha sonra, hala görüntüleri analiz eden Charleston'daki Deniz Kaynakları Araştırma Enstitüsüne iletildi. WCNC Charlotte Baş Meteoroloji Uzmanı Brad Panovich, yaratığın Güney Carolina sularında pek görülmeyen bir tür olan deniz salyangozu olabileceğini öne sürdü. Balıkların Florida'nın daha sıcak sularını tercih etme eğiliminde olduğunu, ancak su sıcaklığı yükseldikçe daha kuzeye göç ettikleri görüldü.

Suyun kenarından geçerken yüzdüğünü görüp kayda aldı. Ancak ne olduğunu kimse bir türlü anlayamadı - Resim : 2