Tacizci patronunu dövdü! Paspası eline aldığı gibi vurmaya başladı!

Çin’de yaşayan bir kadının, kendisini ve arkadaşlarını taciz ettiğini söylediği yöneticisini paspasla dövdüğü ve ofisini dağıttığı görüntüler, YouTube’da ve daha sonra da dünya medyasında büyük yankı uyandırdı.

Videoda kadının masasında oturan patronuna öfkeli sözler sarf ettiği, paspasla vücudunun çeşitli yerlerine darbeler indirdiği ve ofisini dağıttığı görülüyor. Adam ise hiçbir şey yapmadan başını öne eğerek masasında oturmayı sürdürüyor.

Edinilen bilgiye göre görüntülerin arkasında, Çin’in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinde Yoksulluğu Azaltma Dairesi’nde Müdür Yardımcısı olan Wang Mouhui isim erkeğin, kadınlara taciz mesajları atması yatıyor.

Videosu 11 Nisan’da YouTube’a yüklenen olayın, ne zaman yaşandığı tam olarak bilinmiyor. Videoda Wang Mouhui isimli erkeği, isminin Zhou olduğu öğrenilen kadın dövüyor. Mouhui ise kendini ‘şaka yaptığını’ söyleyerek savunmaya çalışıyor.

Öte yandan Suihua Belediyesi Partisi Komitesi Propaganda Departmanı yetkilisi, Beijing News'e verdiği demeçte, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti. The New York Times’taki haberde ise Mouhui’nin Komünist Parti disiplin tedbirlerine uygun olarak resmi görevlerinden kovulduğu belirtildi.