Tacizle suçlanan ünlü aktörden Netflix'e dikkat çeken suçlama!

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, uzun süredir taciz iddialarıyla gündemdeydi. Dört erkeğe cinsel saldırıda bulunmaktan açılan davada suçsuz bulunan Spacey, Netflix'i suçladığı yeni bir açıklamayla gündeme geldi.

Tacizle suçlanan ünlü aktörden Netflix'e dikkat çeken suçlama!

Cinsel saldırı iddiaları nedeniyle “House of Cards” dizisinden kovulan ünlü aktör Kevin Spacey, Netflix’i eleştiri yağmuruna tuttu.

Spacey, pazar günü Tucker Carlson ile X platformu üzerinden yaptığı röportajda, "Yalnızca iddialar nedeniyle kamuoyu önünde benimle bağlarını kesmeye karar vermeleri tuhaf, bu iddiaların artık yanlış olduğu kanıtlandı."

"Netflix'in benim yüzümden var olduğuna dair herhangi bir şüphe olduğunu düşünmüyorum. Ben onları meşhur ettim, onlar da beni yerle bir etmeye çalıştılar." şeklinde konuştu.

Sözcü'nün aktardığına göre, Spacey'nin Netflix'in kendisine karşı tutumuna ilişkin sözleri, bugüne kadar konuyla ilgili yapılmış en dikkat çekici açıklamalardan biri olarak görüldü.

Temmuz ayında Spacey, tüm dünyada etkili olan #MeToo hareketiyle ilgili olarak hakkında açılmış davalarda dört erkeğe cinsel saldırıda bulunmaktan suçsuz bulundu. Geçen yıl New York'ta Spacey, aksi yöndeki suçlamalara rağmen aktör arkadaşı Anthony Rapp'i ergenlik çağındayken taciz etmediğine dair bir karar da almıştı.

Ancak bir düzineden fazla erkek, 64 yaşındaki Spacey'yi cinsel istismarla suçlamaya devam etti.

NETFLIX YANIT VERMEDİ

Netflix, Spacey'yi 2017 yılında, “House of Cards” kadrosundan çıkarmıştı. Söz konusu olay yaşandığında dizi altıncı ve son sezonuna giriyordu.

Yayın platformu ayrıca Spacey'nin başrolde olduğu ve yazar Gore Vidal'ın hayatına dayanan bir biyografik filmi de iptal etti.

Spacey ile röportajı gerçekleştiren Carlson, "Aslında seni öldürmeye çalıştılar." yorumunda bulunurken ünlü oyuncu da, "Evet, ama işte buradayız. Her zamankinden daha büyük." cevabını verdi.

Netflix, Spacey'nin yorumlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.