Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz kimdir? Taha Duymaz’a ne oldu?

Son dakika… Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla gündem olan Taha Duymaz Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Hatay'daki evinde enkaz altında kaldı. Ailesi yardım çağrılarında bulunurken Taha Duymaz’ın son durumu merak konusu oldu. Peki Taha Duymaz bulundu mu? Kaç yaşında? Taha Duymaz kimdir? İşte detaylar…

Taha Duymaz öldü mü? Taha Duymaz kimdir? Taha Duymaz’a ne oldu?

Sosyal medyada kendi imkanlarıyla yemek videoları çekip yayınlayan Taha Duymaz Kahramanmaraş depremi sonrası Hatay’da enkaz altında kaldı. Genç fenomenin ailesi sosyal medya üzerinden gelişmeleri paylaşırken Duymaz’ın son durumu arama motorlarında aratılmaya başladı.  Peki, Taha Duymaz kimdir, öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altından çıkarıldı mı, son durum ne? İşte detaylar…
 
TAHA DUYMAZ ÖLDÜ MÜ, YAŞIYOR MU, SON DURUMU NE?

Günlerdir enkaz altında annesiyle birlikte yaşam mücadelesi veren fenomen Taha Duymaz'la ilgili Gülben Ergen'den bir paylaşım geldi. 

Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Yetişemedik sana canım çocuk… Kurtaramadık seni'' ifadelerini kullandı.  Duymaz'ın annesine ilişkin ise henüz bir bilgi yok. Ayrıca Taha Duymaz'ın vefat edip etmediğine ilişkin de henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Gülben Ergen daha sonra yaptığı paylaşımda ise bilgiyi AFAD'dan aldığını söyledi. Teşhis için zorlanıldığını ifade etti.

 TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde dünyaya geldi.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor.

Aşçı olmayı hayal ettiğini söyleyen Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek yapma videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.