CZN Burak, Taha Duymaz'ın evinin oradan video paylaştı! Direkt yetkililerden bilgi aldı

Depreme Hatay'da yakalanan Taha Duymaz'ın akıbeti sırrını korurken, sevenleri "Taha Duymaz kurtuldu mu?" diye merak ediyor. Çeşitli iddialar ortaya atılırken, CZN Burak video paylaşıp, yetkililerden bilgi aldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Yemek videolarıyla ünlenen fenomen Taha Duymaz'ın Hatay'da enkaz altında kaldığı ortaya çıkmıştı. Taha Duymaz'ın kurtulup kurtulmadığı merak edilirken CZN Burak video paylaştı. 

CZN BURAK GÖREVLİLERLE KONUŞTU

Günlerdir enkaz çalışmaları için çabalayan CZN Burak ise o binada çalışma yapan arama kurtarma görevlileriyle konuştu. Ünlü isme konuşan yetkililer "Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız" dedi. Ailesi cenazeyi saklıyor mu? Şoke eden iddialar sonrası ünlü fenomenden olay sözler CZN Burak "Şu an içeride de iki tane canlı bekliyorlarmış inşallah bir an önce çıkarlar" dedi.