Takipten çıkmıştı! Seni Kalbime Sakladım dizisindeki rol arkadaşını takipten çıkan Sevda Erginci'den şok itiraf!

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Seni Kalbime Sakladım' dizisi geçtiğimiz günlerde 7. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi bittiği gibi rol arkadaşını sosyal medya hesabından takipten çıkan Sevda Erginci'den şok itiraf geldi.

Takipten çıkmıştı! Seni Kalbime Sakladım dizisindeki rol arkadaşını takipten çıkan Sevda Erginci'den şok itiraf!

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın paylaştığı 'Seni Kalbime Sakladım' dizi geçtiğimiz günlerde ani bir karar ile ekran hayatına veda etmişti. Dizinin final yapmasının ardından Sevda Erginci, rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ı sosyal medya hesabından takipten çıkmıştı. Herkesin merak ettiği konuya ilişkin Sevda Erginci'den açıklama geldi. 

Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz'ı neden takipten çıktığı soruldu. "Kimi hayatımda tutup, kimi çıkaracağıma ben karar veririm" diyen Erginci, eski rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi neden bıraktığını şu sözlerle açıkladı: "Öyle kötü bir durum yok ortada. Çok normal yani insanız, sonuçta pek çok şey yaşıyoruz, kavga ediyorsun, anlaşıyor ya da anlaşamıyorsun. Düşman değiliz tabii ama bence normal karşılamak lazım. Gerçek hayatta görüştüğüm bir insan olmadığı için takipten çıktım."