Taksiciyi kalbinden bıçakladı! Bıçağı emanet bırakıp kaçtı

Bu kadarına 'pes' dedirten olay Bursa'da yaşandı. 40 yaşındaki taksici Suat Sargın durakta beklerken, kendisiyle konuşmaya gelen bir kişi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Daha sonra cinayette kullandığı silahı bir dükkana emanet bırakarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını izleyen polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Şüpheli L.A., suç aleti için ise, '' emanet olarak bıraktım. Daha sonra geri alacaktım" dedi.

Taksiciyi kalbinden bıçakladı! Bıçağı emanet bırakıp kaçtı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde dün saat 16.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Şeyhmüftü Mahallesi'nde bu kadarına 'pes' dedirtecek bir olay yaşandı. Taksici 40 yaşındaki Suat Sargın'ı kalbinden bıçaklayarak yaşamını yitirmesine neden olan şüphelinin, suç aleti bıçağı beze sarıp, bir iş yerine emanet olarak bıraktığı öğrenildi. 
Şeyhmüftü Camii yanında bulunan taksi durağında şoför olarak çalışan Suat Sargın (40), iddiaya göre, duraktaki arkadaşlarıyla sohbet ederken yanına bir kişi, gelerek kendisiyle konuşmak istediğini söyledi.

Taksiciyi kalbinden bıçakladı! Bıçağı emanet bırakıp kaçtı - Resim : 1

TAKSİCİYİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Sargın'la kısa bir süre yürüyen şüpheli, yanında bulunan bıçakla taksi şoförünü göğsünden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Suat Sargın, arkadaşları tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Tedaviye alınan Sargın, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Taksiciyi kalbinden bıçakladı! Bıçağı emanet bırakıp kaçtı - Resim : 2

BIÇAĞI  BİR İŞ YERİNE EMANET VERMİŞ

Taksici 40 yaşındaki Suat Sargın, yaşamını yitirdi.Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan güvenlik kamerası incelemesinde cinayet zanlısının L.A. olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

"DAHA SONRA BIÇAĞI ALACAKTIM"

Ekiplerin suç aletini sorması üzerine L.A., "Beze sardığım bıçağı olay yerinin yakınında bir telefon satıcısına emanet olarak bıraktım. Daha sonra geri alacaktım" dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelinin işlemleri devam ediyor.