Taksim bombacısının elindeki gülün sırrı çözüldü

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'in görüntülerinde elinde gül olması herkesin dikkatini çekmişti. Taksim bombacısının elindeki gülün sırrı çözüldü.

Taksim bombacısının elindeki gülün sırrı çözüldü

Taksim'de 13 Kasım Pazar günü meydana gelen terör saldırısında 6 canımızı kaybettik, 81 vatandaşımız ise yaralandı. İstiklal'i kana bulayan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'in Küçükçekmece'de saklandığı evde kıskıvrak yakalanmasının ardından bombayı bırakırken çekilen görüntüleri merak uyandırmıştı. Teröristin elindeki gülün sırrı çözüldü.

Terörist neden elinde gül tutuyordu?

Albashır'in yakalanmasının ardından soruşturmayı derinleştiren İstanbul Emniyeti, 1200 kamera görüntüsünü incelerken dikkat çeken bir kareyle karşılaştı. Kadın teröristin bombayı bıraktıktan sonra kaçarken elinde bir gül tuttuğu fark edildi. Albashır'in elinde tuttuğu gülle bir mesaj mı vermek istediği büyük merak konusu olurken, olay kısa sürede açıklığa kavuştu.

Teröristin elindeki güllerin sırrı çözüldü

Albashır'in patlamanın yaşandığı bankta oturduğu sırada gül satan bir kadının yanına yaklaşarak gülleri uzattığı, Albashır'in gülleri almak istemeyince çiçekçinin ısrar ettiği, Albashır'in de dikkat çekmemek ve tartışmamak için gülleri satın aldığı belirtildi.

Taksim bombacısının elindeki gülün sırrı çözüldü - Resim : 1