Taksim'deki gasp dehşeti kamerada!.. 4 saat arayla 2 ayrı kişiyi gasp etti!

Taksim’de bir banka ATM’sine para yatırmaya çalışan kadını bıçakla yaralayıp kaçan gaspçı, akşam saatlerinde bir dövizcide gasp yapınca yakayı ele verdi. Dövizcide yaşanan gasp dehşeti güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşti.

Alınan bilgiye göre, Taksim’de bir bankanın ATM’sine para yatırmaya çalışan kadının yanına gelen şahıs, kadının elindeki paraları alarak kaçmak istedi. Paraları alamayan gaspçı, kendisine direnen kadını yaraladı. Olayı gören vatandaşların olaya müdahale etmesi üzerine gaspçı olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ekipler kadını polis aracına alarak polis merkezine götürdü.

Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Olay yerinden kaçarak kayıplara karışan gaspçı, akşam saatlerinde bir döviz bürosuna giderek bir gasp girişiminde daha bulundu. Bıçakla döviz bürosundaki vatandaşlara saldıran şahıs, bir kişinin elindeki paraları alarak kayıplara karıştı.

Polis ekipleri döviz bürosuna gelerek inceleme yaptı. Döviz bürosunun güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelinin aynı kişi olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda gaspçı, Güveni Timleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Taksim’de 4 saat arayla iki kişiyi gasp eden şahsın akşam saatlerinde döviz bürosundaki gasp girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gaspçının döviz bürosunda bulunan 3 kişiye bıçak çekip, bir kişinin elindeki paraları alarak kaçtığı görülüyor.