Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: İlgi odağı oldu

Taksim'de kafasının üstündeki 3 muhabbet kuşuyla gezen vatandaş, ilgi odağı oldu. Kuşlarını yanından bir an olsun bile ayırmayan Müslüm Nacar’ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: İlgi odağı oldu

İstanbul’da yaşayan Müslüm Nacar, 8 yıl önce 3 tane muhabbet kuşu beslemeye başladı. ‘Maviş’, ‘Boncuk’ ve ‘Çapkın’ isimli üç muhabbet kuşunu bir an bile yanından ayırmayan Nacar, kuşlarını başının üstüne koyarak İstanbul turuna çıktı.

Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: İlgi odağı oldu - Resim : 1

GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Kuşları olmadan adım atmayan Nacar'ın, son durağı ise Taksim Meydanı oldu. Kafasının üzerindeki 3 muhabbet kuşuyla Taksim'i gezen Nacar'ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kuşların da Nacar'ın kafasında durması görenleri hayrete düşürdü. Nacar'ı ve kafasındaki sevimli kuşları gören vatandaşlar, onlarla fotoğraf da çektirdi.

Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: İlgi odağı oldu - Resim : 2

Kuşlarıyla birlikte neredeyse tüm İstanbul’u gezdiğini söyleyen Müslüm Nacar, “Hayvanları çok seviyorum, insanlardan çok onları seviyorum. Ben küçüklüğümden beri hayvanların içinde büyüdüm. En azından zararsız oldukları için insanlardan daha çok seviyorum. Hiçbir zaman kimseye zarar vermezler” dedi.