Talat Atilla, 'Kılıçdaroğlu onayladı' iddiasında ısrarcı

Gazeteci Rahmi Turan'ın 'Külliye'ye giden CHP'li' iddiasındaki kaynağı olarak açıkladığı gazeteci Talat Atilla konuya ilişkin yeni bir paylaşım yaptı. Atilla, "Bana haberi getiren aktif bir CHP Milletvekilidir. Bu haberi Kılıçdaroğlu'na yüzde yüz diye onaylatmıştır" dedi.

Talat Atilla, 'Kılıçdaroğlu onayladı' iddiasında ısrarcı

Turktime.com Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla, Twitter'dan, 'Külliye'ye giden CHP'li' tartışması hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Daha önce kaynağının CHP'li olduğunu ve haberi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayıyla verdiğini söyleyen Atilla, yeni açıklamasında da, "Bana haberi getiren aktif bir CHP Milletvekilidir. Bu haberi Kılıçdaroğlu'na  'yüzde yüz' diye onaylatmıştır" ifadelerini kullandı.

 İşte Talat Atilla'nın paylaşımları:

"Mit'çi diye iftira atarak aklınca CHP içindeki haber kaynağımı açıklamaya zorlayan Soner Yalçın, Sözcü gazetesini ele geçirmeye çalışırken, siyaseti de dizayn etmeye çalışıyor. Daha önce de Yurt Gazetesi'ni ele geçirmeye çalışmıştı. İnanmayan Durdu Özpolat'a sorsun!

Gazetecilikten başka işim, endişem olmaďığını Allah'da bilir... Kul da... Gerisi zırva.. Yakın zaman da yüreğimi rahatsız eden, kendimi hatalı bulduğum 2 konu var. Bir tanesi "Devlet Bahçeli öldü" diyenlere yanıt verenlere yanıt verirken Siyasete devam edemeyebilir kelimem

Diğeri ise... Hiç bir lidere özel bir sevgi ya da nefret taşımama rağmen... Amacım sadece gerceği aramak olmasına rağmen... Saray'a çıkan CHP'li haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hasmıymışım gibi algılanmama neden olan haber iştahım...

Vicdanıma borçlu olduğum 2 yanıt bunlardır. Bu iki konudan dolayı üzgünüm. Tereddütsüz bir şekilde yineliyorum... Bana haberi getiren aktif bir CHP Milletvekilidir. Bu haberi Kılıçdaroğlu'na "yüzde yüz" diye onaylatmıştır."