Talihsiz şekilde sakatlanmıştı! Alperen Şengün son durumunu açıkladı!

Milli basketbolcu Alperen Şengün, yaşadığı sakatlık hakkında açıklama yaptı. Alperen, “Dizimde herhangi bir problem bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi” dedi.

Talihsiz şekilde sakatlanmıştı! Alperen Şengün son durumunu açıkladı!

Amerikan Basketbol Ligi’nde Houston Rockets, deplasmanda konuk olduğu Sacremanto Kings’i 114-104 yendi. Maçın son anlarında milli basketbolcu Alperen Şengün sakatlık yaşadı. Alperen Şengün, hızlı gelişen Kings atağında bloğa çıktığı pozisyon sonrası yerde kaldı. Bileği burkulan ve tekerlekli sandalye ile sahayı terk etti.

Talihsiz şekilde sakatlanmıştı! Alperen Şengün son durumunu açıkladı! - Resim : 1

ALPEREN, SON DURUMUNU AÇIKLADI

Milli basketbolcunun sağlık durumu belli oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Alperen Şengün şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığım sakatlık sonrası arayıp soran ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir problem bulunmamakta. Bileğim burkulduğu için küçük bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden de daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler"

Talihsiz şekilde sakatlanmıştı! Alperen Şengün son durumunu açıkladı! - Resim : 2