Tam 5 tanesi aynı küçük delikte bulundu! Oraya nasıl girdiklerini kimse bilmiyor. Kurtarma çalışması saatler sürdü

Mahallelinin dikkati 5 canlının kurtarılmasını sağladı. Yetkililere haber verip o bölgenin araştırılmasını istediler. Hiç böyle bir durum beklemiyorlardı. Bu canlılar herkes için büyük sürpriz oldu.

Tam 5 tanesi aynı küçük delikte bulundu! Oraya nasıl girdiklerini kimse bilmiyor. Kurtarma çalışması saatler sürdü

ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki itfaiyeciler ve hayvan hizmetleri görevlileri, bir üretim tesisinin garaj yolunun altındaki menfez borusunda mahsur kalan beş yavru köpeğin ihbarı sonrası hemen bölgeye geldi. Yavrular Smoaks Kasabasındaki borunun 10-12 metre derinliklerinde bulundu.

İtfaiye görevlileri bir Facebook gönderisinde, "Birkaç bölge sakini birkaç haftadır anneyi besliyordu ve yeni sakin, köpeğin dar boruya girişini izledi. Araştırma sonucunda yavruları keşfetti." ifadelerini kullandı.Tam 5 tanesi aynı küçük delikte bulundu! Oraya nasıl girdiklerini kimse bilmiyor. Kurtarma çalışması saatler sürdü - Resim : 1

SAHİPLENDİRİLECEKLER

Beş saatlik sabır ve meşakkatli çalışmanın ardından beş yavru borudan kurtarıldı. Yavrular anneleriyle birlikte yerel bir barınağa götürüldü. Yetkililer, köpeklerin en sonunda sahiplendirileceğini söyledi.