Tam dört saat doğurdu…çiftçi bu doğum karşısında mutluluktan havalara zıpladı! Bir değil iki hiç değil tam 41 yavru doğurdu!

Brezilya'nın güneyinde yer alan Faxinal dos Guedes'teki bir çiftlikte anne domuz tam 41 yavru dünyaya getirdi. Çiftçi dört saatlik doğumların ardından mutluluktan adeta havalara zıpladı.

Tam dört saat doğurdu…çiftçi bu doğum karşısında mutluluktan havalara zıpladı! Bir değil iki hiç değil tam 41 yavru doğurdu!

Brezilya'nın güneyindeki Faxinal dos Guedes'te bulunan bir çiftlikte mucizevi doğumlar meydana geldi. Çiftçi Ernani Funinİ’ye ait olan bir dişi domuz dört saat süren doğumların ardından 41 yavru dünyaya getirdi. Bir domuzun en fazla  12 ila 14 yavru doğurabildiğini ifade eden bölge veterineri bu durum karşısındaki şaşkınlığını gizleyemedi.

 Tam dört saat doğurdu…çiftçi bu doğum karşısında mutluluktan havalara zıpladı! Bir değil iki hiç değil tam 41 yavru doğurdu! - Resim : 1

YAVRULARI DİĞER DİŞİ DOMUZLAR EMZİRDİ

41 adet yavru doğuran annenin sütünün hepsine yetmediğini ifade eden çiftçi Ernani Funinin "Domuz yavrularının çokluğu nedeniyle bazılarını diğer dişi domuzlarla birlikte emzirmek zorunda kaldık." İfadelerini kullandı. Söz konusu anneye “süper domuz” ismi verildi.

Tam dört saat doğurdu…çiftçi bu doğum karşısında mutluluktan havalara zıpladı! Bir değil iki hiç değil tam 41 yavru doğurdu! - Resim : 2