Tamamen ücretsiz İstanbul turu! Hemen başvuru yapın! İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini ücret ödemeden keşfedin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz İstanbul gezileri başladı. Tamamen ücretsiz gerçekleştirilen turlarda İstanbul'un doğal güzelliklerinin yanı sıra müzeler ve tarihi mekanlar da rotaya dahil... İşte başvuru için gerekli şartlar...

Tamamen ücretsiz İstanbul turu! Hemen başvuru yapın! İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini ücret ödemeden keşfedin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul'un güzelliklerini keşfetmeye hazır olun. Tamamen ücretsiz gerçekleştirilen gezide İstanbul'un doğal güzelliklerinin yanı sıra müzeler ve tarihi mekanlarda ziyaret ediliyor. 

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Hizmet Tanıtımı birimi tarafından gerçekleştirilen turda servisler ortak bir yerden katılımcıları ortak bir yerden alıyor ve rota başlıyor. Rotalar İBB’nin belirlemiş olduğu yerlerden oluşuyor. 

Tamamen ücretsiz İstanbul turu! Hemen başvuru yapın! İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini ücret ödemeden keşfedin! - Resim : 1

Hemen başvurun

Rehber eşliğinde gerçekleşen turun rotasında bulunan noktalar; 2 saatlik boğaz turu Boğaz turu, Miniatürk, 1453 Panaroma, Türk Dünya Kültür Mahallesi, Havacılım Müzesi...

Turun içine ayrıca ücretsiz öğle yemeği de dahil...

Yapmanız gereken ise en az 35 en fazla 45 kişilik bir grup oluşturup bu listeyi İBB ile paylaşmanız. Başvuru yapmak için 153'ü aramanız yeterli.