Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu… Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan Karadağlı'ya tebrik mesajı: Kültürel mirasımıza değer katacaktır

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı’yı tebrik etti. Mumcu, “İnanıyorum ki tiyatro sahnesinde önemli izler bırakacak ve kültürel mirasımıza değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu… Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan Karadağlı'ya tebrik mesajı: Kültürel mirasımıza değer katacaktır

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yerini aldı. Karara göre; oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı. Karadağlı'ya çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Karadağlı’ı tebrik etti.

 

Mumcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, Bakanlığımıza Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü olarak atanan yol arkadaşım, kardeşim Selim Terzi’yi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atanan Tamer Karadağlı'yı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

"KÜLTÜREL MİRASIMIZA DEĞER KATACAKTIR"

İnanıyorum ki tiyatro sahnesinde önemli izler bırakacak ve kültürel mirasımıza değer katacaktır.

Aynı şekilde Selim kardeşim de kültürel değerlerimizin araştırılmasına, gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olacak ve turizm sektöründe hizmet kalitesinin artması için üstün katkılar sunacaktır. Hayırlı olsun”