Tamer Karadağlı'dan yıllar sonra gelen 'ihanet' itirafı! "Öyle olması gerekiyordu"

Bir dönem yayınlanan Çocuklar Duymasın'da Haluk karakteriyle şöhrete kavuşan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, 2007 yılında aldatma gerekçesiyle boşandığı eşi Arzu Balkan ile ilgili yıllar sonra sessizliğini bozdu. İhanet iddialarına yanıt veren Karadağlı, "Kızcağız o zamanlar çok zor şeyler yaşadı. Onu inkar etmek mümkün değil. Öyle olması gerekiyordu, pişmanlıklara inanan biri değilim." dedi.

Tamer Karadağlı'dan yıllar sonra gelen 'ihanet' itirafı! "Öyle olması gerekiyordu"

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, 2002'de evlenip 2007'de aldatma gerekçesiyle boşandığı eşi Arzu Balkan ile ilgili yıllar sonra açıklamalarda bulundu.

Ulusal bir kanalda yayınlanan programa konuk olan Tamer Karadağlı, yaşananlardan dolayı pişman olmadığını ve her şeyin bedelini ödediğini söyledi.

Karadağlı, "Arzu senin ihanetini affetti mi?" sorusu üzerine de sözlerine şöyle devam etti: "Bilmiyorum, Arzu'ya bunu sormadım. Belki de içten içe hiç affetmemiştir. Kızcağız o zamanlar çok zor şeyler yaşadı. Onu inkar etmek mümkün değil. Öyle olması gerekiyordu, pişmanlıklara inanan biri değilim. Bir şey yaşıyorsan onun sorumluluğunu alacaksın. Yaşadığım şeylerin sorumluluğunu aldım ve bedelini ödedim. Bana karım dışında kimse hesap soramaz. O da hesap sordu ve boşadı. Bu kadar net. Bunun sonuçlarına da ben katlandım. Herkes yaşadığı şeyin bedelini ödeyecek. Bunun kolay kaçamak bir tarafı yok." dedi.