Tanesi 3,4,5 liradan satılıyor! Kurban Bayramı öncesi talepler patladı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar hazırlıklarını sürdürüyor. Bayram hazırlıkları çerçevesinde en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alan poşetlerde, talep patlaması yaşandı. Kurban etlerini taşıma ihtiyacı için kullanılan poşetlerin tanesi ise 3, 4 ve 5 lira arasında değişen rakamlarla satışa sunuluyor.

Tanesi 3,4,5 liradan satılıyor! Kurban Bayramı öncesi talepler patladı

Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar, bayram hazırlıkları kapsamında hayvan etlerini taşımak için ihtiyaç duyulan poşetlere talepleri artırdı. Küçük, orta ve büyük boy poşetlerin tanesi 3, 4 ve 5 liradan satışa sunuluyor.

Erzincan’da esnaf Yunus Polat, geçmiş senelerdeki Kurban Bayramı'na nazaran vatandaşların poşetlere talebinin yüksek olduğunu ve satışların iyi ilerlediğini belirtti.

Tanesi 3,4,5 liradan satılıyor! Kurban Bayramı öncesi talepler patladı - Resim : 1

Polat şunları söyledi:

"Taşıma hedefli olanlar küçük, orta ve büyük boy şeklinde. Tanesi 3, 4 ve 5 liradan satılıyor. Genellikle orta boy tercih ediliyor. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan etleri taşımak için orta boy daha uygun oluyor. Bir de kurban kesemeyen vatandaşlar dağıtmak üzere kullanılan poşetler de var. Onlar da kilosu 35-40 liradan satılıyor. Buzdolabı poşetleri ise 100 tanesi 20 liradan alıcı buluyor. Satış beklentimizi aştık. Artık satışlarımız ileri seviyede. Her gün amcalarımız, teyzelerimiz gelip ihtiyaçları olan poşetlerden satın alıyorlar. Kurban Bayramına birkaç gün kala daha çok yoğunluk bekliyoruz."