Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’ne alınacak mı? Faik Öztrak açıkladı

Bolu'dan Ankara'daya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmaması için talimat verildiği yönündeki iddialar üzerine açıklama yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar." dedi.

Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi’ne alınacak mı? Faik Öztrak açıkladı

CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

"BU SORUYU SORANLAR CHP'Yİ TANIMAMIŞLAR"
Öztrak, CHP'de değişim için Bolu'dan Ankara'ya yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağına dönük Kılıçdaroğlu tarafından talimat verildiği iddiasının doğru olup olmadığı sorusuna ise "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir kendisinin derdi partimizde dinlenir, çayını, kahvesini içer." diye konuştu.