Tanju Özcan tv100'de anlattı! Gültekin Uysal'dan altılı masa itirafı: "Hangi sırayla gireceğimize karar veremedik"

Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile olan diyaloğunu anlattı. Tanju Özcan, Uysal'a toplantıya neden geç kaldıklarını sorduğunda, Uysal'ın "Hangi sırayla gireceğimize karar veremedik" yanıtını verdiğini söyledi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Siyasal İletişimci Nur Tuğba Aktay, DEVA Partisi Sözcüsü Av. İdris Şahin ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu.

Seçim döneminde, Gültekin Uysal'la yaşadığı diyaloğu anlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şu ifadelere yer verdi:

"ONA GÜVENMİYORUZ"

"Ben sordum iki sandıklı bir yerde. Hani ‘iki sandıklı üç sandıklı yerlerde kaybettik’ (Kemal Kılıçdaroğlu) diyor ya. Benim yerel seçimde birinci çıktığım o iki sandıkta, Kemal Bey iki kattan fazla fark yemiş. En son muhtara dedim ‘Bana veriyorsunuz, ona niye vermiyorsunuz?’ Dedi ki bana ‘Biz sana güveniyoruz, ona güvenmiyoruz.’

‘Salona bile girerken yarım saatte hangi sırayla gireceğine karar veren, 7 kocalı Hürmüz gibi bir yapıya biz bu ülkeyi nasıl teslim edelim’ dedi.

"HANGİ SIRAYLA GİRECEĞİMİZE KARAR VEREMEDİK"

Ben şahidim, İzmir’de Gültekin Uysal beyefendiyi gördüm gece toplantı vardı. 'Niye yarım saat geç geldiniz sayın cumhurbaşkanı yardımcım?' dedim. 'Hangi sırayla gireceğimize karar veremedik' dedi."