Tansiyon yükseldi! Işın Karaca ve Selen Görgüzel yine birbirine girdi

Işın Karaca ve Selen Görgüzel arasındaki gerilim gittikçe tırmanıyor. Daha önce sesini beğenmediği Selen Görgüzel'e yönelik eleştirisiyle bitmek bilmeyen bir kavganın fitilini ateşleyen Işın Karaca'dan ikili arasında soğuk rüzgarlar estiren göndermeli bir paylaşım daha geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan o paylaşıma Selen Görgüzel'den de 'eşekli' bir yanıt verdi.

Tansiyon yükseldi! Işın Karaca ve Selen Görgüzel yine birbirine girdi

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini, 2022 yılının Mart ayında noktalamasının ardından hem özel hayatı hem de kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Selen Görgüzel’in Işın Karaca ile yıldızı bir türlü barışmadı.

Öyle ki ikilinin arasında esen soğuk rüzgarlar, yerini fırtınaya bırakacak gibi…

Selen Görgüzel bir sahnesinde, Kayahan’ın ‘Seni Versinler Ellere’ şarkısını seslendirmiş; Işın Karaca da Görgüzel’in bu performansını beğenmeyerek “Ama neden” yorumunda bulunmuştu. Selen Görgüzel’in Işın Karaca’nın eleştirisine yanıt vermesiyle ikili arasındaki gerginlik artmıştı. 

TANSİYON YİNE YÜKSELDİ

Işın Karaca ve Selen Görgüzel arasındaki tansiyon yine yükseldi. İkili, birbirlerine yönelik son paylaşımlarıyla sosyal medyada adeta soğuk rüzgarlar estirdi.

Işın Karaca, tek tuşlu bir piyanoyla “Kız bana bak, sesine göre piyano buldum” sözleriyle meslektaşına gönderme yaptı.

Işın Karaca’nın paylaşımı sonrası Selen Görgüzel’den de dikkat çeken bir paylaşım geldi. Işın Karaca’nın ‘Sen Mutlu Ol’ şarkısı eşliğinde, bir eşek fotoğrafı paylaşan Selen Görgüzel, paylaşımına, “Koş akrabanı buldum kız” notunu düştü.

Göndermeli paylaşımlar sonrası sosyal medya buz kesti. 

Tansiyon yükseldi! Işın Karaca ve Selen Görgüzel yine birbirine girdi - Resim : 1     Tansiyon yükseldi! Işın Karaca ve Selen Görgüzel yine birbirine girdi - Resim : 2