'Yılın Sporcusu' ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak

Taraftar etkileşim platformu Socios.com, Türkiye'nin en prestijli ve en köklü spor ödüllerinden olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri ile iş birliğine imza attığını duyurdu.

'Yılın Sporcusu' ödüllerinde taraftar etkileşimi oylanacak

Socios.com, taraftara 68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde söz hakkı veriyor. Taraftarlar "Socios.com Taraftar Etkileşimi Özel Ödülü"nün kazananını belirleyecek. 

Mobil uygulama üzerinden yapılacak olan oylamada, taraftarlar "Socios.com Taraftar Etkileşimi Özel Ödülü"nün sahibini belirlemek için oy kullanacak. Bu yıl ilk kez oylamaya katılan taraftarlardan biri, ödül töreninde sahneye çıkarak özel ödülü takdim etme şansını yakalayacak.

 "Taraftardan Fazlası Ol" mottosuyla, 120'den fazla global partneri ile dünya genelinde 1,5 milyon sporseveri tek bir uygulamada buluşturan Socios.com, daha önce de Barcelonalı taraftarlara Nou Camp'ta 11'e 11 maç yapma imkanı sağlamış, Apollon Limassol taraftarlarına hazırlık maçına çıkacak ilk 11'i, Young Boys'un deplasman forması, Morutan'ın forma numarası, Juventus ve Trabzonspor'un takım otobüslerinin dizaynı, Falcao'nun gol sevinci gibi birbirinden farklı oylamalar ile taraftarlara kulüp kararlarında etkili olma şansı sağlamıştı.