Tarihin en ilginç trafik kazası... Traktörün altında kaldı... Kurtuldu derken traktör firar etti, sonra olanlar tahmin edilemez

Yurt dışında meydana gelen trafik kazası kameralara yansıdı. Kazada bir traktörün devrildiği ardından adamın kurtarıldığı görüldü. Boşta kalan traktör kaymaya başlayınca dönüp dolaşıp aynı adamın defalarca kez üzerinden geçti. Kayıtları izleyenler gözlerine inanamazken tarihin en ilginç trafik kazası olarak anıldı.

Sosyal medyada paylaşılan kamera görüntüleri herkesi şaşkına uğrattı. Yurt dışında kayda geçen bir videoda bir traktörün, motorlu bir adamın üzerine devrildiği görüldü. Hemen diğer arabalardan koşarak gelen vatandaşlar altında kalan adamı traktörün altından kurtardı.
 
DEFALARCA ÜZERİNDEN GEÇTİ

Araç boşta kalırken birden kayarak firar etti. Traktör defalarca kez kendi ekseninde döndükten sonra ezilen adamın üzerinden geçti. Tam kurtulup ayağa kalkacakken hızını alamayan sürücüsüz traktör bir kez daha adamın üzerinden geçti. O anlar güvenlik kameralarına yansırken görüntüleri izleyenler şaşkına uğradı. Kaza tarihin en ilginç trafik kazası olarak kayda geçti.