Tarık Tarcan: "Tolga ile çok anımız vardı, sağlık kontrollerini aksattığını düşünmüyorum, kalp krizinden ölmemesi gerekirdi"

Ünlü oyuncu ve bir zamanlar podyumlarda fırtınalar estiren eski manken Tarık Tarcan, arkadaşı Tolga Savacı'nın vefatıyla ilgili Tv.100.com editörü Müge Yücetürk'e açıklamalarda bulundu. Tarcan, üzüntüsünü dile getirerek, "Çok özel bir hanımefendiyle evliydi. Bu bilinçte bir kişinin sağlık kontrollerini aksattığını düşünmüyorum, kalp krizinden ölmemesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.

Tarık Tarcan: "Tolga ile çok anımız vardı, sağlık kontrollerini aksattığını düşünmüyorum, kalp krizinden ölmemesi gerekirdi"

Ünlü oyuncu, sunucu ve eski manken Tarık Tarcan Tv.100.com'a, eski dostu Tolga Savacı'nın vefatıyla sarsıldığını dile getirerek, "Çok özel bir hanımefendiyle evliydi. Bu bilinçte bir kişinin sağlık kontrollerini aksattığını düşünmüyorum, kalp krizinden ölmemesi gerekirdi..Çok üzgünüm beraber çok anılarımız vardı..Allah rahmet eylesin." şeklinde konuştu. 

Tarcan, "Biz ablası Sibel Savacı ile mankenliğe başladığımızda Tolga 18 yaşındaydı harika yakışıklı bir gençti yüzücü-sutopcu Fransız Lisesi'nden mezun harika biriydi. Gelecekte dikkat çekip ünlü biri olması çok muhtemeldi. Öyle de oldu sonrasında farklı bir yaşamı seçti. Üçüncü evliliğinde Amerika'da yaşamayı seçti, çok özel bir hanımefendiyle..Bu bilinçte bir kişinin sağlık kontrollerini aksattığını düşünmüyorum, kalp krizinden ölmemesi gerekirdi..Çok üzgünüm beraber çok anılarımız vardı..Allah rahmet eylesin." dedi.