Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı"

Ünlü şarkıcı Gülşen'in cezaevine alınmasına sanat dünyasından tepkiler yükseldi. Tarkan, Yıldız Tilbe, Sıla gibi birçok sanatçı Gülşen'in cezaevine alınmasına sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı"

Şarkıcı Tarkan, meslektaşı Gülşen'in imam hatiplilerle ilgili sözleri sonrası tutuklanmasına tepki gösterdi. Tarkan, Yıldız Tilbe, Sıla gibi isimler Gülşen'in serbest kalması gerektiğini dile getirdi. 

Tarkan'dan Gülşen tepkisi 

Tarkan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin iki yüzlülüğünü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içinde kalıyoruz.

Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar, Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor. 

Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı." 

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin. Sanatçılar dünya çöplüğünün pırıltılarıdır, karanlık denizlerin yakamozlarıdır, her seferinde başka bahanelerle hayatlarına müdahale edilmesin."

MABEL MATİZ

Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 1

 

HADİSE

Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 2

 

ARMAĞAN ÇAĞLAYANÜnlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 3

 

HARUN TEKİN Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 4

SILA GENÇOĞLU

 

Ünlü isimlerden Gülşen açıklaması! "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 5