Tarlaya dayanıp tüm mahsulü yediler. Normalde birbirlerini yiyorlardı. Çiftçi o anları kaydetti

Mahsullerini kontrol etmek için tarlasına giden çiftçi karşılaştığı manzara karşısında resmen şok oldu. Doğal ortamında birbirlerini yiyen ve düşman olan o iki canlı ortak olup tüm tarlayı talan etmiş, buldukları her şeyi yemişler.

Sosyal medyada paylaşılan bir video pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı ve altına yüzlerce yorum geldi. Tarlasına ektiği ve binbir güçlükle büyüttüğü mahsüllerini kontrol etmek isteyen çiftçi karşılaştığı manzara karşısında resmen şok oldu.

TÜM TARLAYI YEDİLER

Tarlasına ektiği marullarının kırpık kırpık yenildiğini ve talan olduğunu gören çiftçi suçluları biraz ileride yakaladı. Hem tarlasının haline hem de bu işi yapan suçlulara ayrı ayrı şaşıran çiftçi hemen telefonunu çıkararak o anları kaydetti.

YİYİP İÇİP UYUDULAR

Video kaydında beyaz bir tavşan küçük bir domuzun sırtına çıkarak marulun üst yapraklarını yiyor. Kafası altta kalan domuz ise marulun daha aşağıda kalan kısımlarını yiyor. Doğal ortamlarında birinin av diğerinin avcı olduğu bu ikili, çiftçinin marullarını ortaklık kurarak yedi. Olay sonrası göbekleri şişmiş halde kucak kucağa bir sepette yatarken kaydedilen görüntüleri de ayrı şaşkınlık yarattı.

Tarlaya dayanıp tüm mahsulü yediler. Normalde birbirlerini yiyorlardı. Çiftçi o anları kaydetti - Resim : 1