Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok''

Ünlü oyuncu Tarık Emir Tekin, uzun bir süre aşk yaşadığı Sofia Katc ile olan birlikteliğini sonlandırmış ve aşk acısı çektiğini açıklamıştı. Ardından, reytring rekorları kıran 'Yalı Çapkını' dizisinin kadrosuna dahil olmuş ve adı dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu ile aşk dedikodularına karışmıştı. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen yakışıklı oyuncuya, bu iddia soruldu. Oyuncu, 'Afra ile aramda bir şey yok. Çok iyi dostuz' dedi.

Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok''

Şevval Sam'ın eski milli futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen, Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz yıl uzun süre aşk yaşadığı Sofia Katc ile birlikteliğini sonlandırmış ve ayrılığın ardından "Aşk acısı çekiyorum" açıklamasında bulunmuştu. Şu aralar adı Afra Saraçoğlu ile anılan Tekin, konuyla ilgili iddialara açıklama getirdi.

Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok'' - Resim : 1

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Şevval Sam'ın emekli futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen, kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin, Etiler'de görüntülendi.

Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok'' - Resim : 2

"BİZ ÇOK İYİ DOSTUZ''

Geçtiğimiz yıl Sofia Katc ile uzun süreli birlikteliğini sonlandıran ve ayrılığın ardından "Aşk acısı çekiyorum" açıklamasında bulunan Tarık Emir Tekin'in rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile yeni bir yelken açtığı ileri sürülmüştü. Tekin, hakkında çıkan iddialara son noktayı koydu.

Tarık Emir Tekin, "Ben bu tarz, yorumlarda bulunmaktan utanıyorum. Bu dedikodu benim özel hayatımın üzerinden oluyorsa benim Afra ile aramda hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim. Biz o sette çok iyi dostuz, haftanın altı günü birlikte çalışıyoruz" dedi.

Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok'' - Resim : 3

"ŞU AN HAYATIMDA BİRİ YOK"

Tarık Emir Tekin, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Şu an hayatımda biri yok. Yaşanmışlıkları çok severim. Bir botum var on beş yıldır giyerim, bir botum, var keza oda öyle uzun zamandır onu da giyiyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum o yüzden fotoğraf makinemi, hiç yanımdan ayırmam.

Taro Emir hakkında çıkan iddialara cevap verdi!' ''Afra ile aramızda aşk yok'' - Resim : 4

GAZETECİLERİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Daha sonra fotoğraf makinesini eline alan Tarık Emir Tekin, "Müsaade ederseniz sizin de fotoğrafınızı çekmek istiyorum" ifadelerini kullanıp, gazetecilerin fotoğraflarını çekti.