Tartıştığı eşini 15 kez bıçaklamıştı, tutuklandı

Yeni taşındıkları evde eşiyle tartışan ve mutfağa koşarak aldığı bıçakla 15 kez bıçaklayan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz kadın 5 saatlik ameliyat sonrası yaşama tutunmaya çalışıyor.

Tartıştığı eşini 15 kez bıçaklamıştı, tutuklandı

Yeni taşındıkları evde eşiyle tartışan ve mutfaktan aldığı bıçakla 15 yerinden bıçaklayan cani koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Talihsiz kadın ise 5 saat süren ameliyatın ardından yaşaa tutunmaya çalışıyor.

Kocaeli'de gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Burhan Ş. adlı şahıs yeni taşındıkları evde eşi Rabia Buse Ş. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfağa koşan Burhan Ş., eline aldığı bıçakla eşine saldırdı. 15 yerinden bıçaklanan Rabia Buse Ş., eşini göğsünden ısırarak bıçak darbelerinden kurtulduktan sonra acı içinde komşusuna sığındı.

Genç kadını kanlar içinde gören komşuları durumu sağlık ekiplerine bildirerek yaralı kadını kendi araçları ile Körfez Devlet Hastanesine götürdü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Burhan Ş. ise hastane kontrolü sonrasında polis merkezine götürüldü. Tedavi altına alınan 2 çocuk annesi yaralı kadın, 5 saat süren ameliyatının ardından yoğun bakıma alındı. Rabi Buse Ş.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Burhan Ş. tutuklandı.