Tatil dönüşü bavulunu açtı. Bavulundan çıkanı kilometrelerce yanında taşıdığını fark edince çığlıklar atmaya başladı

Afrika’ya tatile çıkan bir kadın gezgin, tatilini tamamladıktan sonra evine geri döndü. Bavulunu açan kadının bavulunun içerisinden Afrikalı avcı örümceği çıktı. Manzarayı gören gezgin kilometrelerce uzaktan örümceği getirdiğini fark ederek çığlıklar atmaya başladı.

Tatil dönüşü bavulunu açtı. Bavulundan çıkanı kilometrelerce yanında taşıdığını fark edince çığlıklar atmaya başladı

Afrika’ya tatile çıkan bir kadın gezgin günler boyu tatilini yapıp İskoçya’ya  geri döndü. Eve dönüp bavulunu açan kadın 10 cm boyutunda bir Afrika avcı örümceğiyle karşı karşıya kaldı. Manzarayı gören gezgin kilometrelerce uzaktan örümceği getirdiğini fark ederek çığlıklar atmaya başladı.

Tatil dönüşü bavulunu açtı. Bavulundan çıkanı kilometrelerce yanında taşıdığını fark edince çığlıklar atmaya başladı - Resim : 1

ÇOK HIZLIYDI

Şimdi bir uzman tarafından bakılmak üzere Kent'e götürülecek. İskoç SPCA hayvan kurtarma görevlisi Catherine Atterton şunları söyledi: "Örümcek çok hızlıydı ve yaklaşık 10 cm boyutundaydı. "Avcı örümcekler hızları ve zıplama yetenekleriyle tanınırlar, bu yüzden halkın örümceği kontrol altına almayı başarmasına sevindim! Neyse ki örümcek, uzun yolculuklarından sonra yıpranmaktan daha kötü değildi ve karantinaya alınmak üzere hayvan kurtarma ve yeniden barındırma merkezlerimizden birine götürüldü.