ABD’li turisti öldürüp dans etti! Beyoğlu'ndaki korkunç anlar kamerada!

Tatil için Türkiye’ye gelen ABD’li turist Beyoğlu’nda omuz atma tartışmasında bıçaklanarak hayatını kaybetti. Yakalanan zanlının cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi dans ederken kameralara yansıyan görüntüleri ise ‘pes’ dedirtti.

Amerikan vatandaşı Leonard Samuel R. İki arkadaşı ile 20 gün önce Türkiye’ye turist olarak geldi. Beyoğlu’nda arkadaşları ile gezen iki turistin önü bir grup tarafından kesildi.
Turistlerin üstüne yürüyen şahıslar önce omuz attı. Amerikan vatandaşı Leonard Samuel R. ve arkadaşı kendilerine omuz atan şahıslardan özür dileyerek uzaklaşmak istedi. Ancak kalabalık grup bir anda iki turiste yumruk ve tekmelerle saldırmaya başladı.
Saldırganların elinden kurtulmaya çalışan iki turist kavganın büyümesi ile arada kaldı. Kalabalık grubun içerisinden bir kişi üzerindeki bıçağı çıkartarak Leonard Samuel R. Baldırına sapladı. Olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Bacağından yaralanan Leonard Samuel R. hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler saldırganların bir süre yaya olarak kaçtığını, daha sonra bir taksiye bindiklerini tespit etti.

ABD’li turisti öldürüp dans etti! Beyoğlu'ndaki korkunç anlar kamerada! - Resim : 2

Hiçbir şey olmamış gibi dans ederek yürüdü

Kameralardan takibi yapılan zanlıların kimlikleri tek tek tespit edildi. Turist bıçaklayan Ferhat K.’nin cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi dans ederek yürüdüğü kameralara yansıdı. Yapılan operasyonda katil zanlısı Ferhat K.’nin yanı sıra kavgaya karışan 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan zanlılardan Ferhat K. tutuklanırken diğer zanlılar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.