Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle tatile çıkanların dönüş yolculuğu bugün de devam ediyor. Türkiye’de tatilcilerin yoğun olarak tercih ettiği noktalarda trafik adeta durma noktasına geldi. Karayollarında yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile tatilciler Dönüş yoluna geçti. Tatilin sona ermesiyle birlikte çalışanlar yarın iş başı yapacak. Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle tatile çıkanların dönüş yolculuğu bugün de devam etti.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor - Resim : 1

Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesiminde Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren sürücülerin dönüşe geçmeye başlamasıyla akıcı yoğunluk oluştu.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor - Resim : 2

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenler, dönüş yoluna çıkmaya başladı. Afyonkarahisar-Konya karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Konya'dan Afyonkarahisar'a geliş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor - Resim : 3

3 FARKLI NOKTADA KAZA

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı mevkisinde, saat 11.00 ile 12.00 sıralarında 3 farklı noktada kazalar meydana geldi. 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 1 kişi yaralandı. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü de ulaşıma kapandı.

Tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı! Yollarda son durum… İlerleyen saatlerde yoğunluğun daha da artması bekleniyor - Resim : 4

DAHA ARTMASI BEKLENİYOR

Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi. Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.