Tavşan koşarak arkasından gelip kendisini parçalamak isteyen canlıdan kaçtı... Sonra kurtulmak için yaptığı muazzam taktik herkesi hayrete düşürdü

Vahşi yaşamdan kesitler karşımıza çıktığı zaman her gün daha da şaşırmaya devam ediyoruz. Doğa kanunu gereği birbirini avlayan hayvanlar doğaseverlerin kamerasına yansımaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir tavşanla köpeğin videosu görenleri hayrete düşürdü. Tavşan koşarak arkasından gelip kendisini parçalamak isteyen köpekten son hız kaçarken ileriye kokusunu bırakıp geri çalıların arasına saklandı. Köpek onun kokusuna koşarak tavşanın izini kaybetti. Taktiği gören herkes şaşırdı.

Doğanın kanunu gereği hayvanların birbirlerini yedikleri veya avlamaya çalıştıkları görüntüleri sıklıkla izliyoruz. Her gün izlediklerimiz bizi şaşırtırken bu defa ortaya çıkan görüntüler herkesi hayrete düşürdü.

TAVŞANIN TAKTİĞİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Ormanın derinliklerinde tavşan ve köpeğin mücadelesi bir doğaseverin kamerasına yansıdı Tavşan koşarak arkasından gelip kendisini parçalamak isteyen köpekten son hız kaçarken ileriye kokusunu bırakıp geri çalıların arasına saklandı. Köpek onun kokusuna koşarak tavşanın izini kaybetti. Tavşanın taktiğini gören herkes hayrete düştü.