Taylor Swift yılın en büyük pop yıldızı seçildi

Müzik tarihine adını yazdıran şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift, Time dergisinin ardından Billboard tarafından da "Yılın En Büyük Pop Yıldızı" seçildi.

Taylor Swift yılın en büyük pop yıldızı seçildi

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı Taylor Swift, bir başarıya daha imza attı. Swift, Billboard dergisi tarafından "Yılın En Büyük Pop Yıldızı" seçildi.

Müzik listelerinde zirveden inmeyen şarkıcı, bu yıl Billboard Müzik Ödülleri'nde En İyi Şarkıcı ödülü de dahil olmak üzere toplam 10 ödül kazandı.

TIME YILIN KİŞİSİ SEÇTİ

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ABD'li şarkıcı Taylor Swift, şarkılarıyla kırdığı rekorlar, dünya turnesiyle ses getirmesi, turne filmiyle sinema tarihine geçmesi, ABD ekonomisine olan büyük etkisi ve daha birçok başarısıyla Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçildi.

DÜNYA TURNESİ REKOR KIRDI

Öte yandan şarkıcının "Eras" adlı dünya turnesi bilet satışlarından 1 milyar dolar kazandı. Pollstar verilerine göre, Swift bu yıl 1 milyar doları aşmayı başaran ilk isim oldu. Bu rakamın turne bitene kadar 2 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

Şimdiye kadar 60 konser veren şarkıcınun turnesi toplamda 4,5 milyon bilet satış rakamına ulaştı. 2023 yılının en çok kazanan dünya turneleri sıralamasında ise Beyonce 2. sırada yer alıyor. (NTV)