Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu

Dilan Polat'tan sonra açılan fenomen dosyalarının içinde yer alan ve lüks hayatlarını her fırsatta paylaşan Tayyar Öz ve Özlem Öz, geçtiğimiz günlerde de paylaştıkları altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalışmışlardı. Ardı arkaya soruşturmalar açılınca ise, 'en fakir biziz' yarışına giriştiler. Şimdi ise, mütevazı doğum günü kutlama anları ile gündem oldular.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu

Lüks ve şatafatlı hayatlarını sosyal medyadan paylaşarak tüm dikkatleri üzerine çeken ve kara para aklama, vergi kaçırma ve daha birçok suç işledikleri iddiası ile tutuklu yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden sonra, gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu - Resim : 1

Gözlerin çevrildiği, avukat Feyza Altun'un da sık sık gündeme getirdiği Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti de son dönemde çokça konuşulmaya başlandı.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu - Resim : 2

Lüks hayatlarını paylaşmaları ile bilinen Özlem Öz, sosyal medyada konuşulmaya başlayınca altınlarının imitasyon olduğunu kanıtlamaya çalışmıştı.Fenomen Özlem Öz, Altınlarının İmitasyon Olduğunu Kanıtlamaya Çalıştı: Kur'an-ı Kerim Detayı Dikkat Çekti.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu - Resim : 3

Sosyal medyadaki paylaşımlarında lüks hayatlarını insanların gözlerine sokan, ancak sosyal medya fenomenleri hakkında soruşturmalar başlayınca 'En fakir biziz' yarışına giren fenomenlerden olan Özlem Öz, şimdi ise mütevazı doğum günü kutlama anları ile gündem oldu.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu - Resim : 4

Özlem Öz paylaştığı mütevazı doğum günü anları için, "Bu sene yaş günüm Kahramanmaraş ziyaretimize denk geldi. Ara tatili fırsat bilip çocukları dede ve ninelerini ziyarete getirmek istedik. Hem de umre sonrası hediyelerini vermek istedik. Hiç beklemediğim bir anda gelen bu kutlama beni çok mutlu etti" dedi.

Tayyargillerden 'En fakir biziz' paylaşımları! Mütevazi doğum günü kutlamaları gündem oldu - Resim : 5