Tehdit etti, gözaltına alınınca çark etti! Videolu özür diledi

Kocaeli’nin Gebze içesinde, uygulama esnasında şüpheli gördükleri şahsı durdurmaya çalışan bekçiler, şahsın kaçması ve yaşanan kovalamacanın ardından durmaması üzerine ayağına ateş ederek etkisiz hale getirip yakaladı. Bunun üzerine şüphelinin arkadaşı sosyal medya hesabından bekçileri ve polisleri tehdit etti. Kimliği tespit edilerek gözaltına alınmasının ardından S.Ş., bu defa da polislerden ve bekçilerden özür diledi. S.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocaeli’in Gebze ilçesinde, gece bekçileri uygulama esnasında, şüpheli gördüğü torbacı diye tabir edilen sokak satıcısı şahısla konuşmak istedi. Şüphelinin kaçması üzerine bekçilerle arasında kovalamaca yaşandı.  Kaçmaya devam eden şüpheli şahıs ayağından vurularak etkisiz hale getirilip yakalandı.

SOSYAL MEDYADAN POLİS VE BEKÇİLERİ TEHDİT ETTİ

Bunun üzerine şüpheli şahsın arkadaşı sosyal medya üzerinden, “yapılanlar elbet de karşılıksız kalmayacak. İki gözüm, akan her bir damla kanına bir mermi sözümüz olsun mustom” şeklinde yaptığı paylaşımla bekçileri ve polisleri tehdit etti.

GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerin Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kimliğini tespit ettiği S.S., isimli kişiyi evinde gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun arından adliyeye sevk edilen S.Ş., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖZÜR DİLEDİ

Serbest bırakılan S.Ş., yine sosyal medya hesabından bu defa özür videosu yayınladı. S.Ş., videoda, “İnstagrama attığım hikaye olayından dolayı polis ve bekçilerden özür diliyorum. Hiçbir şekilde onlara kasıtlı ya da bilerek canlarına tehdit edecek şekilde paylaşım yapmadığımı düşünüyorum. Hepsinden hakkını helal etmesini istiyorum. Kusura bakmasınlar.” Dedi.