Tek kelime ile vahşet! Bir anne 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

Özbekistan'da bir hayvanat bahçesi, bir annenin 3 yaşındaki kızını boz ayın önüne atmasına sahne oldu. Dehşet veren olay hayvanat bahçesi ziyaretçilerinin gözü önünde gerçekleşti. Annenin ayının önüne fırlattığı minik kız görevliler tarafından son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Tek kelime ile vahşet! Bir anne 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

Kaydedilen video dehşeti gözler önüne serdi. Başta her şey normaldi. Ziyaretçiler duruş yerlerinin alt tarafında yer alan barınakta ayıları seyrediyordu. Bir anda bir anne minik kızını parmaklıklardan sallandırdı, ardından ayının önüne fırlattı.

Dehşet veren olayın ardından anne gözaltına alındı. Çocuğunu neden ayının önüne attığı anlaşılamayan annenin suçlu bulunması halinde cinayete teşebbüsten 15 yıla kadar hapis cezası alması olası. 

Tek kelime ile vahşet! Bir anne 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı - Resim : 1

Ayının önüne atılan minik kız kafa travması geçirdi 

Son anda kuratılan kız ayı pençesi yemedi ancak yüksekten atıldığı için geçirdiği kafa travması ve ağır korku nedeni ile tedavi altına alındı.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te meydana gelen olayda hayvanat bahçesi görevlileri olaya anında müdahale ederek küçük kızın hayatını kurtardı. Ayının tam önüne düşen kız, yüksekten düşmenin etkisiyle hareketsiz kalmış, boz ayı ona yaklaşarak koklamaya başlamıştı.

Anne bunu neden yaptı?

Görüntülerde annenin küçük kızının kollarından tutarak parmaklıkların üzerinden sarkıttığı görülüyor. Ve ardından çocuk düşüyor. Ancak anne çocuğu elinden kaydırarak düşmesine neden olsa bile, bu hareketi bile pek masum görünmüyor.

Ayı Zuzu, kızın yanına gelerek kokladı

Görgü tanıkları, Zuzu adlı ayının küçük kızın aşağı atılmasının ardından, yanına gelerek kokladığını ancak zarar verici bir harekette bulunmadığını anlattılar.

Ziyaretçiler çocuğun aşağı düşmesini dehşet içinde izlerken 6 hayvanat bahçesi görevlisi birkaç dakika içinde çocuğun yardımına yetişiyor. Görevliler çocuğu kucaklayarak barınaktan çıkarıyor.