Tekirdağ'da gerçekleşen kar yağışı sonrası cadde ve sokaklar buz pistine döndü

Bir kaç gündür belirli aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası Tekirdağ adeta buz pistine döndü. Yağan karın ardından hızla düşen hava sıcaklığı ile beraber buz tutan cadde ve sokaklar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Tekirdağ'da gerçekleşen kar yağışı sonrası cadde ve sokaklar buz pistine döndü

Tekirdağ'da etkili olan kar ve soğuk hava sonrası cadde ve sokaklar buz kesti. Dondurucu soğukların ardından buz tutan sokaklar buz pistlerini aratmayan sokaklar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

HAVA SICAKLIĞI EKSİ 3 DERECEYİ GÖRDÜ

Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı etkisini kaybederken, bu sabah güneş yüzünü gösterdi. Kar yağışının ardından şehir beyaza büründü. Hava soğukluğunun eksi 3 dereceye kadar indiği kentin sokakları adeta buz pistine dönüştü. Sabah evlerinden çıkarak işe gitmeye çalışan vatandaşlar buzlu sokaklarda ilerlemekte güçlük çekti.

Vatandaşlar, "Kar yağışına hazırlık yakalandık sanırım. Yolların halini siz de görüyorsunuz. Buna önceden bir tedbir alınması lazımdı. Kuraklık için ise çok güzel bir çözüm oldu. Senelerden beri Tekirdağ’a böyle kar yağmıyordu, güzel oldu. Ara sokaklar çok kötü. Bir müdahale edilmesi lazım” dedi.

 

Tekirdağ'da gerçekleşen kar yağışı sonrası cadde ve sokaklar buz pistine döndü - Resim : 1