Tekirdağ'da kırılması zor rekor kırıldı. Tam 2 kiloyu birden yediler. Çeyrek altın verildi

Tekirdağ'da belediye tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında "Karpuz Yeme Yarışması" düzenlendi. 2 kilo karpuz yiyen bir vatandaş, çeyrek altın almaya hak kazandı.

Tekirdağ'da kırılması zor rekor kırıldı. Tam 2 kiloyu birden yediler. Çeyrek altın verildi

Ferhadanlı Karpuz Şenliği devam ediyor. Şenlik alanında Ferhadanlı Mahallesi karpuzları sergilenirken, vatandaşlar da şenliğe yoğun ilgi gösterdi ve bol bol karpuzların tadına baktı. Şenlikte karpuz yeme yarışması düzenlendi.

ÇEYREK ALTININ SAHİBİ OLDU 

Yarışmaya 20 yarışmacı katıldı. Yarışmacılar altın kazanmak için 2 kilo karpuzu en erken bitirmek için kıyasıya mücadele etti. Mücadele sonunda en erken 2 kilo karpuzu bitiren 3 yarışmacı altın kazandı. Yarışmada Numan Çakır birinciliği alarak çeyrek altın, Yavuz Kaptan ikinciliği elde ederek 1 gram altın, Yunus Girgin ise 3. olarak yarım gram altın sahibi oldu. 

Tekirdağ'da kırılması zor rekor kırıldı. Tam 2 kiloyu birden yediler. Çeyrek altın verildi - Resim : 1

Yarışma sonucunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, yarışmacılara ödülleri olan altınları takdim ederek, dereceye girenleri tebrik etti. Karpuz yarışmasının hemen ardından şarkıcı Zara sahne aldı. Zara, birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.